Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Detta är Reborndockor. Hedvig och Gustav är 45 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg, ben, armar och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Dem kommer med napp. Kostar 1995kr.
Pepotes Pepotes Pepotes Pepotes Pepotes Pepotes, underbara dockor av vinyl 26 cm, finns i flera utförande 199 kr
Berit Berit Berit Berit Berit Berit är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 529kr. Kommer med filt.
Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 595kr/st.
Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 399kr/st.
Tina Tina Tina Tina Tina Tina är 42cm och har tygkropp. 575 kr
Edit Edit Edit Edit Edit Detta är en Reborndocka. Edit är 45 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg, ben, armar och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Hon kommer med napp. Kostar 1995kr.
Lisa Lisa Lisa Lisa Lisa Lisa är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Alina Alina Alina Alina Alina Alina i julklänning, 45 cm med tygkropp 745 kr
Cloe Cloe Cloe Cloe Cloe Cloe är 45 cm och har tygkropp. 695 kr
Åsa Åsa Åsa Åsa Åsa Åsa är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kommer med en bärsele. Kostar 695kr.
Mimmi Mimmi Mimmi Mimmi Mimmi Mimmi 45 cm, tygkropp 745 kr
Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida är 26cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 199kr/st.
Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida är 26cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 215kr/st.
Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 529kr/st.
Pedro och Berit Pedro och Berit Pedro och Berit Pedro och Berit Pedro och Berit Pedro och Berit är 45 cm och har tygkropp. 695 kr
Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun är 45cm. Huvud, armar och ben ( extra rörliga ben ) är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 695kr.
Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kommer med en lift. Kostar 529kr.
Margit Margit Margit Margit Margit Margit är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Bunny Bunny Bunny Bunny Bunny Bunny är 42cm och har tygkropp. 575 kr