Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Detta är Reborndockor. Hedvig och Gustav är 45 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg, ben, armar och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Dem kommer med napp. Kostar 1995kr.
Berit Berit Berit Berit Berit Berit är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 529kr. Kommer med filt.
Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 595kr/st.
Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel Gösta och Gunnel är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 399kr/st.
Edit Edit Edit Edit Edit Detta är en Reborndocka. Edit är 45 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg, ben, armar och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Hon kommer med napp. Kostar 1995kr.
Lisa Lisa Lisa Lisa Lisa Lisa är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Åsa Åsa Åsa Åsa Åsa Åsa är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kommer med en bärsele. Kostar 695kr.
Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida är 26cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 199kr/st.
Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida är 26cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 215kr/st.
Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara Ines och Klara är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 529kr/st.
Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun är 45cm. Huvud, armar och ben ( extra rörliga ben ) är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 695kr.
Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kommer med en lift. Kostar 529kr.
Margit Margit Margit Margit Margit Margit är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.