Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Hedvig & Gustav Detta är Reborndockor. Hedvig och Gustav är 45 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg, ben, armar och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Dem kommer med napp. Kostar 1995kr.
Pepotes Pepotes Pepotes Pepotes Pepotes Pepotes, underbara dockor av vinyl 26 cm, finns i flera utförande 199 kr
Berit Berit Berit Berit Berit Berit är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 529kr. Kommer med filt.
Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil Lasse och Bodil är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 595kr/st.
Tina Tina Tina Tina Tina Tina är 42cm och har tygkropp. 575 kr
Edit Edit Edit Edit Edit Detta är en Reborndocka. Edit är 45 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg, ben, armar och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Hon kommer med napp. Kostar 1995kr.
Cloe Cloe Cloe Cloe Cloe Cloe är 45 cm och har tygkropp. 695 kr
Åsa Åsa Åsa Åsa Åsa Åsa är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kommer med en bärsele. Kostar 695kr.
Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida. Alina, Anna och Frida är 26cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 199kr/st.
Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida Olivia, Chloe och Elfrida är 26cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 215kr/st.
Pedro Pedro Pedro Pedro Pedro Pedro är 45 cm och har tygkropp. 695 kr
Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun Gudrun är 45cm. Huvud, armar och ben ( extra rörliga ben ) är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 695kr.
Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla Gunilla är 40cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kommer med en lift. Kostar 529kr.