Birgitta Birgitta Birgitta Birgitta Birgitta Detta är en Reborndocka. Birgitta är 48cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Hon kommer med snutte, napp, nappflaska, blöja och filt.Kostar 1995 kr
Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Detta är en Reborndocka. Amanda är 48cm lång och väger en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud.Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Kommer med filt, napp, nappflaska och blöja. Kostar 1995kr.
Barbro Barbro Barbro Barbro Barbro Detta är en Reborndocka. Barbro är 48cm lång och väger som en riktig baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Hon kommer med borste, blöja, napp, nappflaska och filt. Kostar 1995kr.
Agnes Agnes Agnes Agnes Agnes Agnes är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Maria och Marina Maria och Marina Maria och Marina Maria och Marina Maria och Marina Maria och Marina är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. De har blundögon.Kostar 695kr.
Siv Siv Siv Siv Siv Detta är en Reborndocka. Siv är 48 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis.Hon kommer med åkpåse, napp, nappflaska och blöja.Kostar 1995kr.
Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Angelika och Andrea är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Sofia Sofia Sofia Sofia Sofia Detta är en Reborndocka. Sofia är 48cm lång och väger en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud.Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Kommer med åkpåse, napp, filt, nappflaska och blöja. Kostar 1995kr.
Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla är 40cm och de har tyngd i kroppen som en Reborndocka ca 700 gr. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 695kr.
David och Dora David och Dora David och Dora David och Dora David och Dora David och Dora är 45cm och har tyngd i kroppen som en Reborndocka ca 700 gram. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 795kr.