Birgitta Birgitta Birgitta Birgitta Birgitta Detta är en Reborndocka. Birgitta är 48cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Hon kommer med snutte, napp, nappflaska, blöja och filt.Kostar 1995 kr SLUTSÅLD
Agnes Agnes Agnes Agnes Agnes Agnes är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Siv Siv Siv Siv Siv Detta är en Reborndocka. Siv är 48 cm lång och väger som en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud. Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis.Hon kommer med åkpåse, napp, nappflaska och blöja.Kostar 1995kr.
Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Agnelika och Andrea Angelika och Andrea är 45cm. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 695kr.
Sofia Sofia Sofia Sofia Sofia Detta är en Reborndocka. Sofia är 48cm lång och väger en baby. Hon har tygkropp med vikt i rumpa/rygg och huvud.Huvud, armar och ben är i vinyl. Är handmålad för att se ut som en riktig bebis. Kommer med åkpåse, napp, filt, nappflaska och blöja. Kostar 1995kr.
Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla Peter och Pernilla är 40cm och de har tyngd i kroppen som en Reborndocka ca 700 gr. Huvud, armar och ben är vinyl, kroppen är tyg. Kostar 695kr.
David och Dora David och Dora David och Dora David och Dora David och Dora David och Dora är 45cm och har tyngd i kroppen som en Reborndocka ca 700 gram. Huvud, armar och ben är vinyl och kroppen tyg. Kostar 795kr.