Vi vill att barn ska leka, gärna längre än vad barn idag gör. För detta ska hända måste det finnas leksaker som tilltalar barn i alla åldrar. Våra underbara dockor från Spanien kan man leka med från 6 månader. Här finns dockor för de små barnen, men även för de äldre barnen. Reborndocka är en docka som vi rekommenderar från 6 år. Den ser mer verklig ut och väger ca 2 kg.

Vi har två leverantörer av dockor i Spanien. Fabrikerna ligger i Onil, Alicante som är en ort där alla de stora docktillverkarna i Spanien finns.

Marina & Pau och Nines Artesanals D'Onil är familjeföretag och tillverkningen av dockorna är manuell och görs utifrån beställningar. Varje docka blir unik då de handmålas.

DeCuevas Toys levererar våra underbara vagnar, också detta en leverantör från Alicante

Ovan kan ni klicka in er på deras kataloger eller i menyn i vänstra hörnet för mobil och se deras stora sortiment av underbara dockor. Minimibeställning är en docka per artikelnummer och leveranstid cirka en månad om vi inte har den i vårt butikslager.  Vi skickar er gärna prislistor, bara kontakta oss. För att få ett hum om i vilken prisklass vi rör oss, titta gärna på övriga sidor på hemsidan där hittar ni de dockor med utpris som vi har i vår butik i Landskrona.

Berta Berta Berta Berta Berta Marina & Pau - underbara Berta i ny dress
ny docka ny docka ny docka ny docka ny docka Marina & Pau
DeCuevas Toys
Tita Tita Tita Tita Tita Nines Artesanals d'Onil